Aankondigingen

Onze activiteiten lagen een paar maanden stil door alle maatregelen rond het coronavirus, maar gelukkig wordt Nederland langzaamaan weer opgestart. Voorzichtigheid is uiteraard nog geboden. Wij gaan beginnen met twee activiteiten in juli, met inachtneming van de coronarichtlijnen, die wij hebben vastgelegd in een protocol. Deze activiteiten zijn voor ons een test. We willen kijken of het protocol goed werkt en hoe u het vindt om weer aan een activiteit deel te nemen. Maar vooral willen we met deze twee activiteiten peilen of u er alweer klaar voor bent. Want als we geen of weinig aanmeldingen krijgen, dan kijkt u waarschijnlijk nog even de kat uit de boom. En dat betekent dat we wellicht wat later in het jaar het nog eens moeten proberen.

De eerste activiteit heeft inmiddels plaatsgevonden, op dinsdag 14 juli. Hieronder vindt u de aankondiging voor de tweede activiteit. Als u op de link klikt, treft u daar de tekst aan zoals u die ook in de liften en op het mededelingenbord kunt vinden.

Happy hour
Op vrijdag 31 juli hopen we een aantal van u te mogen verwelkomen bij ons (normaliter) maandelijkse happy hour van 16.00-18.00 uur.