Alternatieve Burendag

(door Lex Drieduite)

Marion en ik waren niet op de Burendag in ons complex, maar hadden kaartjes voor de Bingoshow van Marja van Katendrecht in Theater Zuidplein. Leuke show met leuke prijzen inclusief een modeshow van kleding, gemaakt van restanten, zoals stropdassen, restjes stof, enzovoort.

Er werd door Marja veel gepraat over Burendag, maar de verrassing werd voor ons helemaal compleet bij de uitreiking van de hoofdprijs van de bingo. Die werd gewonnen door een echtpaar achter ons. De echtgenote vroeg en kreeg het woord en zei dat zij en haar man heel snel besloten hadden in het kader van Burendag de prijs door te geven aan het echtpaar dat voor hen zat, hun voorburen. En dat waren wij! Stomverbaasd natuurlijk en dus op de foto.

   

Links op de ene foto de echtgenote die ik bedankte met drie klapzoenen. Op de andere foto begon Marion aan de tocht naar de metro naar Ommoord. Het is een geweldig pakket op een inklapbaar bijzettafeltje met van alles voor koffie en thee inclusief een koffiezetapparaat en Lotus-koekjes.

Op 11 december is er weer zo’n show in Theater Zuidplein: van harte aanbevolen!

25.9.2022

Eén gedachte over “Alternatieve Burendag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.