And the winner is……..

Op dinsdag 24 oktober waren wij als bewonerscommissie van de Binnenhoftoren door SOR uitgenodigd om de SOR Bedankdag bij te wonen, een jaarlijks evenement waarbij SOR de bewonerscommissies van haar gebouwen en de SOR-ambassadeurs bedankt voor hun inzet. Daarnaast had het HPF (Huurdersplatform) alle inzenders van foto’s voor de HPF Zomerfotowedstrijd 2023 uitgenodigd, want de prijsuitreiking was onderdeel van het programma van de Bedankdag. Samen met ons waren vertegenwoordigers van de meeste andere woongebouwen aanwezig.

We werden ontvangen met koffie en koekjes. Dat smaakt altijd op de vroege ochtend. Daarna stelden zich diverse werknemers van de SOR aan ons voor, waaronder ook de nieuwe bestuurder, de heer Dick Mol.

             

Nadat veel informatie en plannen voor 2024 met ons waren gedeeld, gingen we naar buiten. We werden in groepen rondgeleid door een gids over het terrein van de Van Nelle Fabriek. Uiteraard begon het toen zachtjes te regenen. Maar ja, dat is Hollands, dus daar zijn we aan gewend. Na een uurtje of zo bewogen wij ons enigszins stram weer naar binnen en genoten van een heerlijke lunch, verzorgd door mood4food.

   
Daarna nam Lex Drieduite het woord, als voorzitter van de jury van de HPF-fotowedstrijd. Hij liet een collage zien van alle inzendingen en vervolgens werden de winnaars van de 2e en 3e prijs bekendgemaakt.

Vervolgens kondigde Lex de winnaar van de 1e prijs aan en riep met luide stem mijn naam (grote schrik) met de vermelding dat ik de 1e prijs gewonnen had! Wat een verrassing!

Er werd een cadeaubon aan mij uitgereikt en een prachtige uitvergroting van de foto die door mij was ingestuurd.  Geweldig, die ga ik morgen* met Sander een mooi plekje bezorgen in onze recreatieruimte, dan kunnen jullie hem allemaal bewonderen als je langskomt op de 3e.

Volgend jaar doen we ook weer mee aan deze fotowedstrijd toch?!

Anne; 24.10.2023

* Redactie: de foto, met daarop vier BHT-bewoonsters die genieten van een lekker ijsje, heeft inmiddels een prachtige plek gekregen in onze recreatieruimte. Zie hieronder. Een foto met een gouden randje, te meer omdat hierop ook nog medebewoonster Riet van den Berg prijkt, die ons helaas kortgeleden is ontvallen. Op de foto van links naar rechts: Corry van Os, Riet van den Berg, Bella Decker en Ann Mersch.

5 gedachten aan “And the winner is……..”

 1. Anne je maakt altijd goede foto’s maar dit is de kers op de taart.
  Gefeliciteerd.
  Ontzettend leuk dat de Binnenhoftorenbewoners op deze manier
  in het zonnetje met een ijsje zijn gezet.

 2. Anne je maakt altijd goede foto’s maar dit is de kers op de taart.
  Gefeliciteerd.
  Geweldig dat de Binnenhoftorenbewoners op deze wijze in het
  zonnetje worden gezet met een ijsje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.