Beredrukke Burendag

Zaterdag 24 september tussen 15.00 en 18.00 uur kon er op een gegeven moment bijna niemand meer bij in onze recreatieruimte. Zo’n 55 bewoners gaven gevolg aan onze uitnodiging om met elkaar Burendag te vieren, onder wie ook diverse nieuwe bewoners (leuk!). Daar kwamen uiteraard de Vlaerdingse Maatjes nog bij. En die lieten volop van zich horen!

Na een kort welkom door Pauline, voorzitter van de bewonerscommissie, die o.a. memoreerde dat we vandaag voor het eerst onze nieuwe microfoonset gebruikten – onze huurderswens van dit jaar – werd er volop meegedeind en meegezongen.

De keukenploeg met Anne, Nettie, Dyta en Roelien zorgde ervoor dat ook de inwendige mens niet werd vergeten.

En na afloop hebben we nog gezellig nagepraat. Al met al een bijzonder geslaagde middag, zoals veel bewoners ons bij vertrek lieten weten.

3 gedachten aan “Beredrukke Burendag”

  1. Zaterdag toog het Shantykoor De Vlaerdingse Maatjes met een kleine koorafvaardiging ( de ruimte was ter plaatse zeer beperkt) wederom naar Onmoord. Het weerzien ( vorige keer 2019) was zeer hartelijk. De Maatjes werden goed verzorgd en wij hebben getracht met in principe zo weinig koorleden en muzikanten, er toch het beste ervan te maken. Naar ons idee en gezien de vele positieve reacties, is dit volledig gelukt. Ook het contact met de bewoners was zeer plezierig en er kwamen in de pauze en na afloop nog vele verhalen van vroeger boven tafel. Onze accordioniste Margot gaf nog een instrumentale toegift en dat werd zeer op prijs gesteld. Wij hebben het naar ons zin gehad en we hopen op een hernieuwde uitnodiging in het volgende jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.