BHV-Nieuws

Een BHV-informatiebijeenkomst voor bewoners; november 2019


Op deze pagina vindt u nieuws van het BHV-team en nieuws & tips op het gebied van brandveiligheid, persoonlijke veiligheid, EHBO, etc. Mocht u suggesties hebben of tips, of is er een onderwerp dat u graag behandeld zou willen zien, laat het dan even weten door een berichtje te sturen naar Roelien.

Artikelen, berichten, nieuws:

20/2/24: Ons BHV-team verwelkomt vijf nieuwe leden en neemt afscheid van drie van haar leden van het eerste uur. Ook hebben we weer een training gehad. Lees hier meer.

25/5/23: Hoog tijd voor weer eens een EHBO-training. Die kregen we van ons nieuwe BHV-lid Edwin Berkhof. Hier leest u meer.

20/10/22: Op vrijdag 7 oktober kreeg het BHV-team een training op het gebied van brand en alles daaromheen. 

16/6/22: Het BHV-team is er nog steeds voor u! Nu de coronarestricties zijn opgeheven, kunnen we gelukkig ook weer trainen en oefenen. Op 14 juni  jl. hadden wij dan ook onze eerste training na corona, gericht op reanimatie en gebruik van de AED. Het was een boeiende en vooral ook leerzame avond. 

9/7/21: Voor de niet-EHBO’ers onder ons: als je in een situatie terechtkomt waarbij eerste hulp nodig is, dan is er een heel handige app van het Rode Kruis die precies vertelt wat je moet doen in verschillende gevallen. Gratis te downloaden op de smartphone. Er zit zelfs een ingebouwde knop in waarmee 112 kan worden gebeld. Lees dit artikel op MAX Vandaag voor meer informatie.

Overige artikelen
BHV-lijst op centrale plek (16/6/22)
Brandveilig de feestdagen door (29/12/20)