Bouwplannen Binnenhof

Op deze pagina vindt u onze berichtgeving m.b.t. de bouwplannen van Certitudo Capital (projectontwikkelaar en eigenaar van winkelcentrum Binnenhof). Certitudo Capital is voornemens het winkelcentrum aantrekkelijker te maken door uitbreiding met meer/andere winkels en door twee woontorens aan het complex toe te voegen. Een van die torens komt zo ongeveer tegenover onze Binnenhoftoren.

Op de website Ontwikkelen in Binnenhof van Certitudo Capital vindt u meer informatie. Hier kunt u zich ook inschrijven voor hun nieuwsbrief als u op de hoogte gehouden wilt worden (omlaag scrollen, dan komt u er vanzelf). Ook een overzicht van vragen en antwoorden is hier te vinden. Om deze website de komende tijd makkelijk te kunnen vinden, hebben wij deze voor u toegevoegd aan de capsule ‘Handige links’ op onze site. Deze vindt u rechts (laptop) of helemaal onderaan (tablet/smartphone) op uw scherm. Als u meer wilt weten over Certitudo Capital, kijk dan hier. Ook op de website van Certitudo is een pagina gewijd aan dit project.

Onze medebewoner en lid van de wijkraad Ommoord én van de BOO (Bewoners Organisatie Ommoord) Jos Sens houdt voor ons de vinger aan de pols. Hij had zich vorig jaar aangemeld voor de thema-avond die Certitudo aankondigde op de site, maar die heeft tot op heden nog niet plaatsgevonden. 

Hieronder vindt u aanvullende informatie, waaronder onze eigen berichten. Zodra wij meer nieuws hebben, vindt u het op deze pagina.

  • Een uitnodiging van het projectteam van de gemeente Rotterdam voor een bijeenkomst op 5/7/22.
  • Ons bericht van 22/6/22 over de brief/brieven van verontruste omwonenden die u in uw brievenbus vond.
  • Ons bericht van 1/9/21 over o.a. een thema-avond.
  • Het verslag van Certitudo Capital van de informatie-avond op 14/7/21.
  • Onze eigen impressie van de informatie-avond op 14/7/21.
  • De presentatie van Certitudo Capital op 14/7/21.

 

26.6.2022