Burendag 2021 als aftrap activiteiten

Pauline Montijn (links) spreekt de bewoners toe.

Op zaterdag 25 september vierden we Burendag 2021 én tegelijk de herstart van onze activiteiten in de Binnenhoftoren.

Het was erg fijn eindelijk weer eens een gevulde zaal te zien met gezellig pratende bewoners.

De bewonerscommissie had gezorgd voor een lekkere bubbel en extra feestelijke hapjes en als klap op de vuurpijl zorgde een fraaie jukebox – zelf gemaakt door Jan en Ria Saarloos – voor muzikale ondersteuning.

De verbeterde akoestiek kon voor het eerst eindelijk worden getest en de eerste indruk is goed, althans dat vindt uw redacteur.

Pauline Montijn, secretaris van de bewonerscommissie, heette alle bewoners – onder wie ook een aantal nieuwe bewoners – van harte welkom en zij sprak namens de commissie de hoop uit dat er weer veel gezellige bijeenkomsten mogen volgen.

26.9.2021

Ontvangen reactie:
“Wat hebben we er allemaal naar uitgekeken; de herstart van activiteiten. Aanwezigen hebben zich allemaal geamuseerd en zeer op prijs gesteld dat dit weer mogelijk was. De lekkere bubbel en extra feestelijke hapjes werden zeer op prijs gesteld. Als kers op de taart de fraaie jukebox, die zorgde voor muzikale ondersteuning. Ik kijk met plezier uit naar de volgende Happy Hour, en natuurlijk ook naar alle andere activiteiten, die jullie mogelijk hebben gemaakt. Met dank aan de Bewoners Commissie en alle vrijwilligers die hieraan meewerken. Niet te vergeten de nieuwe geluidswering aan het plafond. Het werkt.”

Eén gedachte over “Burendag 2021 als aftrap activiteiten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.