Coronavirus

Laatste stand van zaken
Op dinsdag 15 maart werden verdere versoepelingen aangekondigd. Onder meer is het vanaf woensdag 23 maart niet meer verplicht in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen, met uitzondering van het vliegveld en het vliegtuig. Met deze versoepelingen komt in grote lijnen een eind aan de coronamaatregelen. Op deze pagina van de overheid leest u meer. Zie ook het beeldoverzicht met een samenvatting van de adviezen zoals die op 15 maart werden aangekondigd.

Gevolgen voor de Binnenhoftoren
Sinds 25 februari jl. organiseren we weer zonder restricties activiteiten voor u. Daar zijn we uiteraard erg blij mee en we hopen dat het zo mag blijven. In onze agenda vindt u een overzicht van de geplande activiteiten.

Wilt u op reis naar het buitenland, check dan altijd www.wijsopreis.nl.

Basisregels
Het is nog steeds verstandig de basisregels na te leven: vaak en goed de handen wassen, hoesten/niezen in de elleboog, voor voldoende frisse lucht zorgen, bij klachten thuisblijven en een test doen, een vaccin/booster/herhaalprik te halen.

Handen wassen
Het was altijd al belangrijk op bepaalde momenten, maar in deze tijd is het uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van onze dagelijkse handelingen: handen wassen. Waaróm is het eigenlijk zo belangrijk, wat is de beste manier om je handen te wassen en hoe lang moet je dat doen? En is desinfectie- of reinigingsgel net zo goed? Deze video van het Voedingscentrum gaat in op al die vragen.

Op de website van de Rijksoverheid vindt u uitgebreide informatie over het virus, de maatregelen en de richtlijnen.

16.3.2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.