Dat smaakt naar meer…..

Het was een redelijk vroege start voor het support team op vrijdagmiddag 9 februari. Alles moest in gereedheid worden gebracht voor het stamppotbuffet. Het meubilair was een dag eerder al in de juiste opstelling gezet en vanaf half vijf werd er hard gewerkt aan het dekken van de tafels. Altijd een dynamisch  moment. Nog een laatste verplaatsing van een tafel en stoelen; placemats en tafellopers werden op hun plek gelegd en toen was alles klaar voor wat komen ging. Keurig op tijd werd het buffet binnengerold en konden alle schalen worden neergezet, de warmhoudplaten ingeschakeld en het servies en bestek op hun plaats gelegd.

Nadat alle gasten gearriveerd waren, sprak Anne van Winkelhof een kort welkom en daarna werd de eerste tafel verzocht zich naar het buffet te begeven. Iedereen genoot van de hutspot, boerenkoolstamppot en zuurkool met aardappelpuree. Met daarbij rookworst of een bal gehakt of allebei 🙂 Ook de appelmoes en de stoofpeertjes vielen zeer in de smaak. Ter afsluiting was er voor ieder die dat wilde een kopje koffie of thee.

Al met al was het een geslaagde avond. Behalve dat alle aanwezigen het heel gezellig vonden en lekker hebben gegeten, hoorden we ook van diverse kanten hoe prettig het was om een avond niet zelf in de keuken te hoeven staan.

Wanneer zullen we het volgende buffet organiseren? De brievenbus van de BC in de hal is groot genoeg voor uw goede ideeën!

Anne/Roelien 10.2.2024

Hieronder vindt u een selectie van de gemaakte foto’s.

 

Eén gedachte over “Dat smaakt naar meer…..”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.