De BinnenblijverT

Omdat we opeens met z’n allen ‘huisarrest’ hadden in verband met het coronavirus hebben wij u van maart tot juli 2020 de BinnenblijverT gestuurd. Een nieuwsbrief met Tips voor Thuis. Elke twee weken viel een editie bij u in de bus; in totaal acht nummers hebben we in die periode voor u gemaakt. Mocht u ze nog eens willen nalezen, want sommige tips zijn voor meer momenten geschikt dan alleen ‘in tijden van corona’, dan kunt u ze hieronder allemaal vinden.

Helaas waren we na de zomer van 2020 nog lang niet van het virus af. Omdat u blij was met de BinnenblijverT, besloten we nog een aantal edities uit te geven. Dat hebben we gedaan tot en met medio februari 2021. Na 12 keer een BinnenBlijverT – en nog steeds zijn we niet van dat ellendige virus af – hebben we deze vanaf maart 2021 samengevoegd met BHT-NIEUWS. Dat betekent: elke maand een BHT-NIEUWS in plaats van vier keer per jaar met een mix van nieuws over de toren en leuke tips etc.

Andere nieuwsbrieven
Op 28 maart jl. ontving u als extraatje bij BHT-NIEUWS nr. 17 een Paasbijlage en op vrijdag 25 september 2020 ontving u van ons tijdens ons ‘rondje Binnenhoftoren’ in het kader van Burendag de speciale eenmalige uitgave de BURENblijverT.

Alle edities van de BinnenblijverT

De BinnenblijverT nr. 12 (18 februari 2021)