De Binnenhoftoren vierde een feestje

Op zaterdag 22 april vierden we met elkaar dat de Binnenhoftoren 12,5 (inmiddels al 13) jaar bestaat. Om elkaar wat ruimte te geven, deden we dat tijdens twee sessies: middag en avond. Geweldig om zo velen van u (ongeveer 75 bewoners) te hebben mogen begroeten die dag!

                   
In de recreatieruimte was aan de vlaggetjes en het spandoek boven de tv goed te zien wat er werd gevierd. Op de tafels troffen de bewoners niet alleen feestelijke bloemetjes, maar ook voor iedereen een lekker gebakje met een foto van de Binnenhoftoren erop. Zij lieten het zich goed smaken. Voorzitter van de bewonerscommissie Pauline Montijn-van der Veen heette de aanwezigen welkom en vertelde kort wat zij konden verwachten. Aansluitend vertoonde commissielid Roelien Emmelot haar rijkelijk met foto’s geïllustreerde presentatie ’13 jaar Binnenhoftoren in vogelvlucht’. Zij deed dat samen met twee bewoners van het eerste uur: Wim Heistek (middag) en Koos Maat (avond). Zij konden uit de eerste hand vertellen over de begintijd. Dank Wim en Koos voor jullie assistentie!

Na de presentatie werden de aanwezigen op film toegesproken door drie leden van het Thuisteam van SOR voor de Binnenhoftoren. Ruth Stringa-Sluer, SOR-woonregisseur, wenste samen met Arie Oosterheerd, opzichter bij SOR, de bewoners van de toren een mooie jubileumviering toe (Ruth houdt een foto vast van Daisy Knijpinga, SOR-verhuurmakelaar en eveneens lid van het Thuisteam). Ook huismeester Sander van Dam sprak de bewoners toe op film. Hij blikte terug op de elf jaar dat hij inmiddels onze huismeester is. En ook hij wenste de bewoners een heel gezellige viering toe.
     

Er werd geanimeerd gepraat en alle aanwezigen genoten van de vele luxe hapjes waarmee het fantastische support team rondging (v.l.n.r.: foto 1: Dyta Reker, Anne van Winkelhof en Nettie Hogenbirk; foto 2 rechts: Richard van Brink en foto 3 links: nogmaals Anne, en Lena Dragt). Zij hebben zich die middag en avond uitstekend van hun taak gekweten en bij elkaar een flinke afstand afgelegd met drankjes en lekkernijen.      Als afsluiter trakteerden zij de aanwezigen op een lekker ijsje: de ‘kleine uitsmijter’ die voorzitter Pauline aankondigde in haar welkomstwoord.De leden van de bewonerscommissie en van het support team kijken terug op een – naar hun gevoel – zeer geslaagde viering. Gezien de reacties die we al ontvingen, zijn veel bewoners dat met ons eens!

24 april 2023

Presentatie en foto’s
Van de presentatie is een pdf-versie gemaakt. Wilt u die (per e-mail) ontvangen, laat het even weten aan Roelien Emmelot: roelien.emmelot@gmail.com.

Er is ook heel wat gefotografeerd. U vindt hieronder  een selectie van deze foto’s.

Middagsessie

 

 

 

Avondsessie

25.4.2023

2 gedachten aan “De Binnenhoftoren vierde een feestje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.