Drukbezochte nieuwjaarsreceptie

Wat een geweldige opkomst op vrijdag 5 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie! Met maar liefst zo’n zestig aanwezigen hebben we het nieuwe jaar in stijl afgetrapt met bubbels en lekkere hapjes. Tafels bijgezet, extra stoelen aangesleept, er was voor iedereen plaats in onze ‘herberg’, die uiteindelijk toch aardig vol begon te raken. Maar dat verhoogde alleen maar de feestvreugde.

Nadat iedereen een drankje had gekregen en een plekje had gevonden, nam Pauline Montijn, voorzitter van de bewonerscommissie, het woord. Zij heette alle aanwezigen van harte welkom en stond om te beginnen even stil bij de bewoners die ons vorig jaar zijn ontvallen en bij de nieuwe bewoners die we in 2023 mochten verwelkomen. Daarna nam zij in vogelvlucht het jaar door, met het plaatsen van de duivennetten op onze parkeerdekken als kers op de taart. Ook het goed gevulde activiteitenprogramma passeerde de revue. Tot slot hief iedereen het glas om te proosten op het nieuwe jaar.

 

Er werd nog lang en geanimeerd gepraat aan alle tafels. Het keukenteam ging intussen onvermoeibaar door met het serveren van drankjes en het maken en presenteren van lekkere hapjes. Hulde aan de harde werkers in de keuken! En dank aan alle bewoners voor hun aanwezigheid.

Uiteraard hopen wij als bewonerscommissie dat dit het begin is van een mooi jaar zónder al te veel problemen en mét veel leuke activiteiten!

6.1.2024

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.