Duurzame snacks tijdens Happy Hour

Het was weer gezellig tijdens Happy Hour op vrijdag 30 september: niet alleen de laatste vrijdag, maar ook de laatste dag van deze maand. Onderstaand verslag van Anne van Winkelhof + bijbehorende foto’s geven u een impressie.

(door Anne van Winkelhof)

Deze keer was er een krappe bezetting van het support team, dat vroeg om aanpassing. En dat hebben we geweten! U kent het wel: “Wegens gebrek aan personeel passen we onze dienstregeling aan.”, maar dan iétsje anders 😊

Er kwamen schalen met duurzame snacks op tafel en grote, zoetzure augurken. Dat was even schrikken, want niet iedereen is zo enthousiast over deze gezonde snacks. En bij een drankje hoort uiteraard ook een stukje worst én toastjes met salades, nietwaar?

En dan nog even over de zoute stengels… dat waren helaas geen stengels meer. 90 procent was tijdens het transport gebroken, dus lag nu zielig te zijn in een bakje. Niet om áán te gluren! Na enige tijd kwam er gelukkig ook nog worst op tafel. Pauline smeerde supersnel de toastjes en de spanning was uit de lucht!

Het was een goede afsluiting van de maand en reuze gezellig 🥳
De lampjes op tafel én de wind-en-regen brachten ons in herfstsferen. Uiteindelijk togen we allemaal weer huiswaarts en het weekend kon beginnen!

1.10.2022

Eén gedachte over “Duurzame snacks tijdens Happy Hour”

  1. Het was weer super gezellig en de hapjes en drankjes waren ook weer keurig verzorgd. Bedankt team en voor wie nog nooit geweest is. Beslist een keer komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.