Een ei hoort erbij…..

Uniek paasfeest in 56 woningen: eieren van de bewonerscommissie

Een bijzondere happening op vrijdag 2 april: voor alle bewoners was er een set gekleurde en gekookte eieren beschikbaar. Jos Sens, Wil Fux en Lex Drieduite zaten in ploegendienst achter de eierenuitdeeltafel in onze recreatiezaal. Bij de ingang kon men de handen wassen. Vervolgens was het een goed geolied proces: huisnummer noemen, eitjes in ontvangst nemen en weer vertrekken. En dat alles tussen 12 en 6 uur.

De reacties waren positief: leuk initiatief; jaren geleden dat we gekleurde eieren hadden; zijn ze echt gekookt? Enzovoort.

Marion Drieduite verzorgde voor de organisatoren een kleine catering: een zelfgemaakte Monchou-taart. Ria Sens liet onder andere de inhoud van de nieuwe boekenkasten zien.

O ja: Wil Fux heeft nog een aantal doosjes met eieren in zijn bezit, voor bewoners die ons gemist hebben: 010-8180600 en op-is-op.

Er was veel behoefte om even gezellig bij te praten. Helaas was die mogelijkheid zeer beperkt. Een nieuw idee werd gelanceerd en getoetst: kunnen er activiteiten worden georganiseerd voor bewoners die beide vaccinaties achter de rug hebben en dat kunnen aantonen met het vaccinatiebewijs? De Bewonerscommissie zal dit bespreken. Er zitten de nodige ‘mitsen’ en ‘maren’ achter die mogelijkheid. Wordt vervolgd.

Tot slot: op de achtste verdieping wordt Pasen een heel mooi feest. Dit was de enige verdieping waarvan alle bewoners hun eieren zijn komen halen!

Namens de bewonerscommissie: Prettige Paasdagen! 

(verslag Lex Drieduite)

3.4.2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.