Een heerlijke avond!

Woensdagavond 24 mei verzamelden zich 21 belangstellenden om te kijken naar de hoofdfilm Singin’ in the Rain, een klassieker uit 1952. In dat jaar zette ik nét mijn eerste stapjes, dus ik heb toen van de film weinig meegekregen. Leuk dat ik nu een nieuwe kans kreeg.

Blijkbaar vroegen Ria en Jan Saarloos zich af of wij wel wisten dat er ook in de Binnenhoftoren ‘oude rotten’ woonden (dat wisten we wel) die samen muziek maakten (en dát wisten we niet!). Dus voordat de hoofdfilm begon, werden we getrakteerd op een paar ‘clips’ (film/muziekopnames) die waren opgenomen in de studio van deze ‘oude rotten’ Jan Saarloos & Herman Oosthoek. De muziek en het samenspel waren geweldig en dit werd dan ook door de aanwezigen beloond met groot applaus 👏👏👏

               
En toen de hoofdfilm. We hebben bijna ademloos zitten genieten. Een heerlijke avond! We kijken uit naar de volgende film. Welke dat gaat worden is nog een verrassing. Nu maar hopen dat onze ‘oude rotten’ ons dan ook weer willen verrassen met een paar clips. En er werd nog lang en gezellig nagepraat.

Anne; 25.5.2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.