Exit piano

In onze recreatiezaal stond sinds jaar en dag een piano, die werd gebruikt als bijzettafel. Zonder de nodige kostbare ingrepen kon er niet op gespeeld worden. Omdat de recreatiezaal niet zo groot is en we alle ruimte kunnen gebruiken, werd besloten afscheid te nemen van de piano. Aangezien ons bleek dat niemand zit te wachten op een defecte piano, is deze afgelopen vrijdag in de containerruimte ontmanteld door bewoners Jos Sens, Hans Klein en David Hamilton.

Lex Drieduite was erbij en vertelt:
“Jos en Hans hebben de piano van de recreatieruimte naar de containerruimte verplaatst, een zwaar karwei, maar geholpen door verrijdbare dingen op wieltjes. Met behulp van hun eigen gereedschap en gereedschap van Jan Saarloos, hebben de drie heren dik twee uur zwaar werk verricht met het nodige overleg en breek- en schroefwerk. Als dank voor hun activiteiten hebben zij van de bewonerscommissie (BC) een cadeaubon ontvangen van onze eigen Alexanderhoeve. Toen Martijn, de directeur, hoorde dat het voor onze BC was, kregen wij een doosje bonbons cadeau. Die zullen we uitdelen tijdens een van onze activiteiten!

De volgende klus is het overleg met de ROTEB die met een wagen met een kraantje moet komen vanwege de zwaarte van het gesloopte, waarbij Jos en Hans assistentie met het vervoer vanuit de containerruimte zullen verlenen.”

(foto’s: Lex Drieduite en Jan Waard)

12.3.2022

Eén gedachte over “Exit piano”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.