Fly away…..

Dat was de toepasselijke titel van het lied dat John Denver vertolkte tijdens de filmavond op vrijdag 13 mei. We kregen namelijk alle hoeken van de wereld te zien, met name in het deel na de pauze.

Voor de pauze werden we onder meer meegenomen in een bootje door de Rotterdamse haven met een zeer jonge Kees Brusse. Daarnaast werden we getrakteerd op een sublieme conference van Toon Hermans die vertelde over zijn prettige vakanties in een ‘auberge’ in Frankrijk waar de scepter werd gezwaaid door een ‘aubergine’. De lachsalvo’s waren dan ook niet van de lucht.

Na de pauze gingen we de wereld over – van de gletsjers in Groenland tot de apen in Afrika. Er was even een kleine interruptie, toen het geluid ons in de steek liet (tja, vrijdag de 13e….) maar dat werd gelukkig opgelost. We kijken terug op een heel gezellige avond.              

De volgende filmavond is gepland op vrijdag 17 juni. Dan hebben we een avondvullende hoofdfilm: Mamma Mia met muziek van ABBA. Een leuke film uit 2008 met veel bekende liedjes. Graag tot dan!

13.5.2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.