Goede opkomst – leuke avond!

De opkomst voor onze Paasbingo was goed op deze donderdagavond 23 maart. Een gezellig clubje!

Cor bracht de stemming er meteen goed in door in de eerste ronde aan diegene die nog geen getal had kunnen aankruisen op het kaartje een troostprijs (een doosje kakelverse eitjes) te overhandigen. Dat hadden we nog nooit meegemaakt en was wat onwennig, maar wel héél leuk!
De stemming zat er dus goed in en wij vervolgden onze wedstrijd. Er werd fanatiek gespeeld en hier en daar ook bijbehorend commentaar geleverd. Dit werkte dan weer op de lachspieren en verhoogde in hoge mate de gezelligheid!
Uiteindelijk had Cor nóg een onverwachte verrassing voor ons. Een extra ronde die werd gewonnen door Ria en Jan Saarloos! De prijs: een prachtige Paasmand met cadeautjes. Blij verrast probeerde Ria de mand op te tillen, maar dat ging nog niet zo eenvoudig want de mand was goed gevuld! Gefeliciteerd Ria en Jan!🥳
Bianca en Richard hadden weer hun best gedaan om mooie prijzen te verzorgen en dat was goed gelukt. We misten onze trouwe bezoekers Jan en Roelien en helaas moest Tonny Bruens voortijdig het spel afbreken. Toch hebben we er met elkaar een leuke bingoavond van kunnen maken en we kijken uit naar de volgende!

Anne; 24.3.2023