Inbraak fietsenstalling

Ergens tussen zondag 27/6, 18.00 uur en maandag 28/6, 8.00 uur is ingebroken in onze fietsenstalling. Het muurslot is onklaar gemaakt, het mechanisme lag op de grond. Er is een elektrische fiets gestolen en van een andere elektrische fiets is het display gestolen, wat de fiets onbruikbaar maakt. Bij een tweetal andere fietsen zijn de fietstassen doorzocht, maar er is niets meegenomen. Ook lagen er wat doorgezaagde metaaldelen; die blijken van een van de gestolen fietsen afkomstig te zijn. Op de foto’s hieronder ziet u het vernielde slot, de fiets waarvan het display is gestolen en de metaaldelen.

Dit is uiteraard een heel naar voorval, waarvan melding is gemaakt bij de politie. Mocht u ook een rijwiel in de fietsenstalling hebben, dan is het verstandig even te gaan kijken of u geen schade heeft.

Als u vragen heeft of wilt overleggen, neem dan even contact op met Pauline Montijn (06-10665302).

Daarnaast is in trappenhuis 2 op de 15e etage op twee plekken urine aangetroffen. Of dit dezelfde insluiper(s) betreft is niet duidelijk, maar het staat wel vast dat we ongewenst bezoek hebben gehad in ons gebouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.