Jingle balls…….

Woensdagavond 20 december rolden de bingoballetjes weer, voor deze avond omgedoopt tot ‘jingle balls’. Veel deelnemers hadden hun best gedaan op hun outfit: van geweldige ‘foute’ truien tot hoofddeksels, vlinderstrik en andere fraaie versierselen.

Ook spelleider Cor Groote was feestelijk uitgedost. Met zijn halsketting van lampjes was hij deze avond een lichtend voorbeeld voor ons allen. Hij leidde ons weer vakkundig door de verschillende rondes, aan het eind waarvan de winnaars een leuke prijs wachtte – variërend van lekkernijen en drankjes tot cadeaubonnen van onze plaatselijke middenstand.

 

 

Er werd dan ook verwoed gestreden om die leuke prijzen. In enkele gevallen moest de dobbelsteen eraan te pas komen, waarbij de overige deelnemers vol spanning toekeken wie de uiteindelijke winnaar zou worden.

 

De finaleprijs – een mooi pakket met o.a. een lekker drankje, knabbels, chocola en een cadeaubon – werd gewonnen door Dyta, proficiat! Cees en Dyta deden voor het eerst mee en gingen beiden met een prijs naar huis. Beginnersgeluk dat misschien wel smaakt naar meer….

Graag tot volgend jaar!

23.12.2023

2 gedachten aan “Jingle balls…….”

    1. Het was zeker een gezellige avond. Ik heb nog een leuke prijs gewonnen. Een cadeaubon van de slager. Mooi meegenomen in deze kersttijd. op naar de volgende bingo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.