Kerstwensen 2021

December: de maand bij uitstek om het extra gezellig te maken in huis. Zeker nu, in een tijd waarin we nog steeds worden geconfronteerd met heel wat restricties door alle coronamaatregelen.

Uw wens(kaart) op onze site
December is ook de maand waarin heel wat kerst- en nieuwjaarswensen hun weg vinden naar familie, vrienden én buren. Op onze site bieden we u ook dit jaar weer de mogelijkheid uw medebewoners in de toren het beste toe te wensen. Klik hier om uw wens of kaart per e-mail naar ons te sturen. U mag ‘m ook in de bus van de bewonerscommissie doen, in de hal. Uiteraard hopen wij op veel inzendingen!

Bekijk hier de wensen die we ontvingen:

Bella Decker, nr. 191

==========

Jan en Ria Saarloos, nr. 173

==========

Beste bewoners, het jaar 2021 zit er weer bijna op. Een bewogen jaar. Een jaar waarin we allemaal hoopten dat het “oude normaal” weer terug zou komen. Maar niets is minder waar. Helaas zitten we weer in een lockdown en is het gevoel er dat we weer terug zijn bij af. Ik merk aan mezelf en aan de mensen om mij heen dat we er allemaal klaar mee zijn. Een goede reden om dit jaar achter ons te laten en vol goede moed 2022 in te duiken. Ik wil iedereen hele fijne feestdagen wensen, een goede jaarwisseling en in goede gezondheid en geluk het nieuwe jaar te starten. Sander van Dam (huismeester)

==========

Tineke en Paul Verhoef (nr. 67)

==========

Anne van Winkelhof en David Hamilton (nr. 195)

==========

Anneke en Wil Fux (nr. 227) wensen u fijne feestdagen en een gezond 2022.

==========

Lex en Marion Drieduite (nr. 241)

==========

Heel fijne feestdagen toegewenst en dat 2022 ons allemaal maar veel mooie momenten mag brengen! Alles natuurlijk in goede gezondheid.
Roelien Emmelot en Jan Waard (nr. 53)

3 gedachten aan “Kerstwensen 2021”

  1. We wensen alle medebewoners van de Binnenhoftoren hele fijne kerstdagen en een gelukkig, maar bovenal, een gezond 2022.

    Corry en Frans Lans-Poppeliers.

    Nr 183

  2. Ik wens alle bewoners een prettige jaarwisseling en een gelukkig, gezond en hopelijk coronavrij 2022!!
    Rebecca van der Veen
    nr. 159

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.