Leuk, Leuker, Bridge!

De informatie in onderstaand artikel ontvingen wij van medebewoonster Tineke Verhoef. Tineke: “Het is bestemd voor kaartliefhebbers die in hun eigen tempo en thuis (online) met begeleiding van een coach het fantastische kaartspel bridgen eens willen ‘proeven’. En…. kun je al bridgen, stuur het dan door naar bekenden die ook kaartliefhebbers zijn en nu de tijd hebben zich in dit fijne kaartspel te verdiepen. Er zijn geen kosten aan verbonden.”

                

Maak van de somberste maanden

de leukste van 2024!

Leer bridgen met de cursus Leuk, Leuker, Bridge!

– Gratis

– Per e-mail

– Met gratis coach

– In je eigen tempo

– In je eigen huiskamer

Je begint met een uiterst eenvoudig leuk spel dat met elke les nog leuker wordt. Na de 5e les, als het spel echt niet meer leuker kan, speel je al bridge!

Vanaf les 6 krijg je tips waarmee je kunt stijgen op de ranglijsten.

Ga naar www.bridgeservice.nl kies je coach en meld je per e-mail aan!

Nog leuker
Leer bridge met z’n vieren. Want dan kun je met je vrienden/familie/buren vanaf les 6 al echte oefenwedstrijden spelen.

Waarom bridge?
– Omdat bridge hersenziekten als alzheimer minder kans geeft.
– Omdat bridge het risico van eenzaamheid sterk vermindert.
– Omdat bridge ook een spel is voor geliefden, dus voor alle leeftijden.

Misverstanden
Helaas wordt bridge vaak gemeden door hardnekkige misverstanden.

Misverstand 1: Spel voor ouwe mensen
Als je kijkt naar de gemiddelde leeftijd van bridgers is dat een logisch misverstand. Maar als je verder kijkt, blijkt dat de meeste ‘ouwe knarren’ al op jeugdige leeftijd met bridge begonnen en door het verslavend effect blijven spelen tot ze er – letterlijk – bij neervallen. De meeste beginners die pas rond hun 65e begonnen, omdat ze daar door hun pensioen nu pas de tijd voor hadden, trokken zich de enkele haren die ze nog hadden uit hun hoofd, omdat ze niet eerder die stap namen.

Misverstand 2: Ingewikkeld spel
Deze verkeerde gedachte is eveneens te begrijpen. In het verleden werd bridge namelijk volkomen verkeerd gedoceerd. Daardoor leek het spel inderdaad onlogisch en complex. Met de huidige nieuwe aanpak voelt het leren van bridge meteen prettig aan. Het begint met een uiterst eenvoudig spel dat zelfs zesjarigen kunnen spelen, waaraan telkens een stap wordt toegevoegd waardoor het spel spelenderwijs nóg leuker wordt. Zodra het spel echt niet nog leuker kan, spelen de cursisten bridge!

    PROBEER HET EENS: gratis en online!!

Tineke Verhoef is een van de coaches: 06 28105709.

Les 1 ligt al voor u gereed.

22.1.2024

Eén gedachte over “Leuk, Leuker, Bridge!”

  1. Prima initiatief. Over leeftijden gesproken: de 11-jarige zoon van Stephanie Damen, woont in Ommoord en speelt op Europees niveau! Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.