Lief & Leedberichten

16/7/24: Wij moeten u helaas mededelen dat onze medebewoonster Gerrie Brandenburg-Pannen op zaterdag 13 juli is overleden. Wij wensen haar nabestaanden en allen die haar lief waren heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Hieronder vindt u het overlijdensbericht.

                       

20/6/24: Helaas moeten wij u laten weten dat onze medebewoonster Joke de Wall-den Boer op zaterdag 15 juni jl. is overleden. Wij wensen haar man, verdere nabestaanden en allen die haar lief waren heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

15/9/23: Helaas moeten wij u mededelen dat onze medebewoonster Riet van den Berg-Vendrig vanochtend is overleden. Zij is thuis rustig in haar slaap heengegaan. Riet is 92 jaar geworden.

Veel bewoners kenden Riet, mede omdat zij een enthousiast bezoekster was van de activiteiten in onze Binnenhoftoren. Vooral bij het koffie-uurtje, happy hour en het sjoelen was Riet steevast aanwezig. Zij nam altijd vol verve deel aan de gesprekken en bij het sjoelen liet zij zich zeker de kaas niet van het brood eten, wat in februari zelfs resulteerde in een eerste plaats. Riet was een warm en gezellig mens, altijd vol belangstelling voor een ander. Wij zullen haar in de toren erg missen. Haar nabestaanden en allen die haar lief waren wensen wij heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Hieronder vindt u het overlijdensbericht. 

 

 

5/7/23: Een bedankje van Bianca Toebak, voor al uw goede wensen. Zij werd intussen weer opnieuw opgenomen in het ziekenhuis, maar is sinds 4 juli weer thuis.

       

19/6/23: Onze penningmeester, Bianca Toebak, is op 19 juni thuisgekomen na een niertransplantatie. Hier leest u meer. 

7/6/23: Helaas moeten wij u laten weten dat onze medebewoonster Betty Nijenhuis-Steffens is overleden. Hier leest u meer. Wij wensen haar nabestaanden en allen die haar lief waren heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

3/6/23: Onze medebewoonster Bella Decker is na een lange periode afwezigheid i.v.m. een operatie gisteren weer thuisgekomen. Zij wil graag iedereen hartelijk bedanken voor hun belangstelling en lieve woorden. Hieronder leest u haar bericht.

18/5/23: Wij moeten u helaas het overlijden melden van onze medebewoner Jan de Boer op 13 mei jl. Jan en zijn vrouw Janny hadden eind april onze toren al verlaten voor een verpleeghuis, maar het heeft voor Jan niet meer mogen zijn. We wensen zijn vrouw Janny en allen die hem dierbaar waren veel sterkte om dit verlies te verwerken.

  

7/5/23: Helaas moeten wij u meedelen dat onze medebewoonster Kitty van Noort op 3 mei jl. is overleden. Wij wensen haar nabestaanden en allen die haar lief waren veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

             

9/1/23: Vanmiddag ontvingen wij het bericht dat Frans van Dam is overleden. Frans van Dam was geen bewoner van de Binnenhoftoren, maar alle bewoners van het eerste uur weten wie hij is. Naast zijn functie als locatiedirecteur van het SOR-gebouw Te Hoogerbrugge was hij manager Binnenhoftoren en als zodanig speelde hij een centrale rol in de contacten met alle eerste bewoners van onze toren. Wij wensen zijn nabestaanden en allen die hem lief waren, heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

   

7/10/22: Wij ontvingen vandaag het overlijdensbericht van Hovyd Booth-Overbosch, alsmede een routebeschrijving naar de locatie van de afscheidsbijeenkomst. Zie ook ons eerdere bericht hieronder. 

1/10/22: Wij moeten u helaas mededelen dat in de nacht van 29 op 30 september onze medebewoonster Hovyd Booth-Overbosch is overleden. Velen van u kennen Hovyd zoals afgebeeld op deze foto: zij maakte geruime tijd deel uit van onze ‘hulptroepen’ in de keuken, waarbij Hovyd zich tijdens onze happy hours altijd ontfermde over het maken van de lekkere hapjes en dat deed zij uitstekend. Hovyd stond altijd klaar om te helpen en vond het heel vervelend dat zij op het laatst geen bijdrage meer kon leveren. Wij denken met warme gevoelens terug aan Hovyd en zullen haar enorm missen. Haar nabestaanden en allen die haar lief waren, wensen wij heel veel sterkte met dit verlies.

1/10/22: Wim Heistek heeft na het overlijden van Hannie heel veel blijken van medeleven ontvangen van bewoners van onze toren. Hij wil iedereen daar heel hartelijk voor bedanken.

13/9/22: Helaas is op zaterdag 10 september onze medebewoonster Hannie Heistek overleden. Onze gedachten zijn bij haar man Wim, haar (schoon)kinderen en kleinkind en allen die haar dierbaar waren. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 

9/6/22: Op zondag 5 juni overleed onze medebewoner Rinus Cornelissen. Wij denken aan zijn familieleden en alle anderen die hem dierbaar waren en wensen hun heel veel sterkte met dit verlies. 

30/3/22: Onze medebewoner (en oud-lid/penningmeester van de bewonerscommissie) Cor de Kanter is zaterdag 26 maart overleden. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Gosia en naar alle familieleden en anderen die hem dierbaar waren. Heel veel sterkte met dit verlies. Hieronder vindt u het overlijdensbericht.

 

25/3/22: Helaas moeten wij u het overlijden melden van onze medebewoonster Cock Arts-Valkenet. Wij wensen haar man Paul, haar (schoon)kinderen, kleinkind en allen die haar dierbaar waren heel veel sterkte met dit plotselinge verlies. U vindt hieronder het overlijdensbericht.

  •    
 

6/2/22: Een oud-bewoonster van onze Binnenhoftoren is onlangs overleden: Cocky Rietveld-Harmsen. We staan even stil bij Cocky en hoe velen van ons haar kenden.

19/1/22: Het gebeurt niet vaak, maar we kunnen weer een huwelijk melden in onze toren. Op deze foto ziet u de kersverse heer en mevrouw Hengstmengel. Peter en Neneng zijn op 12 januari jl. getrouwd. Zij wonen sinds mei 2020 in de Binnenhoftoren, op nummer 85. Peter en Neneng: van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren samen!

 

12/1/22: Helaas moeten wij u mededelen dat onze medebewoonster Ans Everaars-Ulrich op 2 januari jl. is overleden. Wij wens haar nabestaanden en allen die haar lief waren veel sterkte toe met dit verlies.

2 gedachten aan “Lief & Leedberichten”

  1. Bij het overlijden van Cor de Kanter wil ik wat herinneringen aan hem plaatsen. Cor werkte mij in als penningmeester van onze Bewonerscommissie, op een vriendelijke en zakelijke wijze, in zijn werkkamer. Dezelfde werkkamer was ook de basis voor de administratie die Cor in het kader van belasting aangiftes voor een aantal medebewoners verzorgde. Cor was ook degene die de afrekening van onze servicekosten nauwgezet ging controleren op het kantoor van de S.O.R. aan de Botersloot en af en toe “scoorde”. Hij heeft mij een paar keer verteld en geschreven dat hij het jammer vond dat die activiteit door mij niet werd voortgezet. Onze BC vond dat wij voldoende mogelijkheden hadden in het voor- en najaarsoverleg met de S.O.R. om vragen over de servicekosten behandeld te krijgen. Hij was het er niet mee eens, jammer, maar helaas. Op onze jaarvergaderingen had Cor meestal geen aanvullingen op wat voorzitter Koos Maat behandelde over het financieel verslag. Volgens mij was dat vooraf afgesproken…. Een trouwe gast bij onze activiteiten, zoals de buffetten en het Happy Hour. En wat ik heel bijzonder vond: grote belangstelling voor het omwisselen van de 2 Eurostukken uit de omzet; na enkele keren vroeg ik naar de achtergrond. Cor vertelde dat hij en zijn echtgenote vaak via een cruise met vakantie gingen; iedere morgen legde hij in hun hut op het kussen een 2 Eurostuk neer voor het meisje, dat de bedden opmaakte. Een bijzondere man is van ons heengegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.