Metamorfose…..

Het balkon van onze recreatieruimte was hard toe aan een opknapbeurt. Tot voor kort stonden er twee potten met olijfboompjes waar na zoveel jaren weinig muziek meer in zat.

Tijd voor vernieuwing. De bewonerscommissie heeft de (tuin)handschoen opgepakt en het resultaat mag er wezen! Het balkon ziet er nu een stuk frisser en vrolijker uit.

       

                                                           TOEN                                                                                       NU

Hulp
De bewonerscommissie kreeg gelukkig hulp om dit te realiseren, want ons budget is maar klein. Om te beginnen, dank aan alle bewoners die voor ons hebben meegedaan aan de spaaractie van PLUS voor tuinplantjes. Uw hulp leverde ons genoeg plantjes op om de nieuwe potten te vullen.  We zijn ook dankbaar voor de hulp van de stichting Opzoomer Mee. Ons verzoek voor een bijdrage werd tot onze vreugde gehonoreerd.

Nieuwe potten
Helaas konden we de potten die er stonden niet gebruiken. Deze waren volgespoten met purschuim en dat was er niet uit te krijgen. De nieuwe potten bieden het voordeel dat ze minder groot zijn, waardoor we de beschikbare ruimte op het balkon beter kunnen benutten.  Er staan nu zelfs een paar stoeltjes!

Hard gewerkt
Het was even doorpakken, maar het resultaat is ernaar! Pauline en Roelien hebben donderdag 11 mei de plantjes van de spaaractie opgehaald bij PLUS. Daarna heeft Pauline de potten met aarde gevuld, de plantjes erin gezet en het balkon netjes gemaakt. Een hele klus.

In de potten staat lavendel, duifkruid en strandkruid: kleurrijke planten waarvan we hopelijk de hele zomer plezier zullen hebben. De potjes aan de balkonreling (donatie van een bewoner, dank!) hebben we gevuld met petunia’s en verbena.

Wanneer u in onze recreatieruimte bent, neem dan even een kijkje op het balkon. U krijgt er meteen een zomers gevoel van!

15.5.2023

3 gedachten aan “Metamorfose…..”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.