Nieuwe aanwinst recreatieruimte

Sinds kort hebben we een fraaie vitrinekast in onze recreatieruimte, gedoneerd door Jan en Ria Saarloos. We waren erg blij dat we er een mooi plekje voor konden vinden.

En van het een komt dan het ander: met de hulp van huismeester Sander zijn de meeste van onze reservestoelen in een andere ruimte opgeslagen, zodat ze niet meer achter in de recreatieruimte hoeven te staan. Pauline en Roelien zijn aan het schuiven geweest om alles mooi neer te zetten en Pauline is losgegaan op de vlekken in de vloerbedekking en de stoelen: bijna allemaal eruit! Ook de berging in de hal hebben we aangepakt.

Al met al ziet onze recreatieruimte er opeens nóg gezelliger uit. Zeker ook door de tafeldecoraties in herfstsfeer die Bianca en Richard hebben uitgezocht.

Kast is gevuld!
Op 22 oktober deden we een oproep aan u allen om de vitrinekast te vullen. En dat is gelukt! Vandaag, 28 oktober, presenteren we een eerste expositie in onze kast, met een combinatie van eigen creaties van bewoners en bijzondere, oude voorwerpen van bewoners. Met dank aan: Jan en Ria Saarloos (oude kinderboeken en blokkendozen), Willy Zwart (zelfgemaakte kerstlaarsjes en eierwarmers), Bella Decker (zelfgemaakte beker en een fantasiefiguurtje) en Corry van Os (oude liedjesboeken).

   

   Os

Wij stellen ons voor dat we zo ongeveer 1x per kwartaal de inhoud vervangen door nieuwe items. Bij voldoende aanbod uiteraard. Dus laat het ons weten als u wat van uw eigen creaties aan ons wilt uitlenen of misschien iets uit een mooie verzameling die u heeft.

Neem dan even contact op met:
Pauline: pauline.montijn@gmail.com of 06-10665302
Roelien: roelien.emmelot@gmail.com of 06-57420753.
Ook voor vragen kunt u bij hen terecht.

Naast de vitrinekast hangt een posterframe met een korte toelichting op wat er in de kast te zien is.

28.10.2022

Eén gedachte over “Nieuwe aanwinst recreatieruimte”

  1. wat een leuk idee! Die vitrinekast; ik kan jullie niet aan kunstwerkjes of iets dergelijks helpen, maar kom er zeker van genieten.

    Tineke Verhoef

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.