Pannenkoeken aan de Meent

(door Lex Drieduite)

Alles was aanwezig om ons testteam (de echtparen Van Kouteren, Sens en Drieduite) een onvergetelijke middag te bezorgen bij Dutch Diner aan de Meent: prachtig weer, leuk buiten zitten, aardige serveerster, leuke menukaart, gezellige gesprekken, enzovoort. MAAR: het ging om de pannenkoeken, zoals al eerder aangekondigd.

Waar zit die Dutch Diner eigenlijk? Voor de oer-Rotterdammers: dit is de zoveelste opvolger van Bongers aan de Meent, waar hele generaties (groot)ouders met (klein)kinderen soms wel eens poffertjes gingen eten. Kan nog steeds trouwens.

Wij wilden pannenkoeken: hartig of zoet werd vertaald in vier pannenkoeken en twee American pancakes. De pannenkoeken bleken toch iets te lang op ons te hebben gewacht en oogden/smaakten wat branderig. De pancakes waren beter. Een tweede ronde werd niet besteld, temeer daar deze pannenkoeken een redelijke omvang hadden.

Al tijdens het eten vond overleg plaats over de tegenhanger en uiteindelijk werd gekozen voor de Pannenkoekenboot. Ook voor het budget een goede keus, daar de RotterdamPas, als je hem hebt, zorgt voor 25% korting!

Het werd een heel gedoe om tot een eindcijfer van de Dutch Diner te komen en uiteindelijk vond overeenstemming plaats over een gemiddelde van 5,5. Die aardige serveerster werd niet meegenomen in de beoordeling; het cijfer was dan met een sprong hoger uitgekomen, maar dat waren de afspraken niet.

Woensdag 17 augustus gaan we varen en testen met de Pannenkoekenboot; wie zin heeft om erbij te zijn: even zelf regelen!

11.5.2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.