Ra, ra….. muurschildering

Kunt u iets over deze foto vertellen en weet u waar deze schildering te vinden is? Dat wilden we graag van u weten.

Het antwoord: deze muurschildering is gemaakt door Cathy Poppeliers in 2015. Hij siert een voorheen grauwe muur van een fietsenstalling aan de Museumstraat, vlakbij restaurant Old Dutch. Het is een door de gebiedscommissie goedgekeurd initiatief van buurtbewoners. Die wilden die saaie muur opvrolijken met van oorsprong bekende Rotterdammers erop.

De foto hierboven laat het totale kunstwerk zien. Als je goed kijkt, ontdek je André van Duin, Corry van Gorp, Jules Deelders, Lee Towers, Robin van Persie, Joke Bruijs, Gerard Cox, Anita Meyer, Patricia Paay en ook de wijkagent Bas Bunne. De hondjes in het kunstwerk zijn huisdieren van bewoners.

Uw reacties: helaas is niemand van u in de pen geklommen om licht op deze schildering te werpen. Je moet hier ook maar net toevallig eens langs gekomen zijn. Of een vaste klant zijn van Old Dutch. Maar nu u het weet, kunt u altijd eens een kijkje gaan nemen. Dan zijn de bekende Rotterdammers ook beter te onderscheiden, want dat is – althans wat sommigen betreft – toch lastig te zien op de foto.

1.6.2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.