Rotterdamse wijkraden geïnstalleerd

Op woensdag 20 april werden alle Rotterdamse wijkraden officieel geïnstalleerd in het stadhuis van Rotterdam. Ruim 270 wijkraadsleden legden een eed of belofte af. Zo ook onze medebewoner Jos Sens, die nu lid is van de wijkraad Ommoord.

Jos: “Het was een lange dag, vooral van wachten tot het moment suprême en op dat moment ben ik de tekst voor de eed kwijt. Na drie keer toch gelukt. Moraal van dit verhaal: ook op latere leeftijd ben je zenuwachtig, net als vroeger toen je op schoolreis mocht. Aansluitend ’s avonds de eerste vergadering: voorzitter gekozen, een vrouw; agendapunten ingebracht, vergaderrooster vastgesteld, vergaderlocatie besproken en een whatsappgroep geformeerd. Kortom, een enerverende dag, maar ik heb er zin in. Het houdt me jong.”

Wat een wijkraad precies doet kunt u hier vinden en meer informatie over de wijkraad Ommoord vindt u hier.

21.4.2022

4 gedachten aan “Rotterdamse wijkraden geïnstalleerd”

  1. Beste Jos,
    Heel veel succes met het mooie werk dat je kunt verrichten in de wijkraad en dan vooral voor de bewoners van Ommoord, die van je inzet (en natuurlijk die van je collega’s) mogen profiteren. Ommoord verdient een krachtige wijkraad. Met jou als lid weten we zeker dat het een zeer actieve raad zal zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.