Smullen in Hillegersberg

(door Lex Drieduite)

Het testteam (Ria en Jos Sens, Marion en Lex Drieduite) testte gisteravond De Nieuwe Chinese Muur in Hillegersberg. Eerder was het team bij Fong Shou in Capelle a.d. IJssel geweest, zoals onze trouwe testvolgers zich ongetwijfeld herinneren.

Redelijk groot restaurant in de Bergse Dorpsstraat. Opvallend was de grote snelheid van bestellen (je stond nog half bij je stoel en je kreeg al een menukaart in je handen) en bij het serveren van het door het testteam individueel gekozen driegangenmenu. Het eten was goed tot zeer goed, op temperatuur en groot van porties. Het team zat te smullen terwijl het restaurant helemaal volliep, vrijwel alles op reservering. De afrekening verliep traag, mede door een storing in de computer. Door de schoonheidsfoutjes kwam het testteam niet verder dan een 7 ½, zonder die foutjes was het een 8+ geweest. Conclusie: Fong Shou heeft gewonnen.

Het team ging op de foto, evenals het voorbereiden van het geflambeerde toetje.

Volgende uitdaging: pannenkoeken met het complete team, dus inclusief Joke en Theo van Kouteren. Woensdag 11 mei in het oude Bongers op de Meent, dat tegenwoordig Dutch Diner heet, om 13.00 uur. Wil je ook eens weten hoe zo’n test werkt? Welkom op 11 mei op de Meent.

2.4.2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.