Surprise, surprise…..

Woensdagmiddag 15 december gingen commissieleden Pauline Montijn, Jos Sens en Roelien Emmelot op pad om namens de bewonerscommissie alle bewoners van de Binnenhoftoren een kerstverrassing aan te bieden.

Naast een mooie kaart bestond de verrassing uit lekkere kerstchocolaatjes, die duidelijk zeer in de smaak vielen. Ook kreeg iedereen van ons een formulier met het verzoek eens na te denken over activiteiten in tijden van corona. Wat zouden we met inachtneming van de maatregelen kunnen doen om elkaar – op kleine schaal wellicht – toch nog eens te treffen? We hopen dat u daarover uw gedachten wilt laten gaan en ons uw suggesties wilt laten weten.

We waren blij met de vele enthousiaste reacties. Ook al lijkt zo’n uitdeelrondje een simpele actie, er gaat toch aardig wat tijd en energie in zitten om het te organiseren en uit te voeren. Het was fijn te horen dat het op prijs werd gesteld en dat u daarnaast ook waardering heeft voor de andere dingen die wij doen. Wij van onze kant vonden het erg leuk dat we de meesten van u even hebben gezien en gesproken; zulke contacten hebben we te weinig tegenwoordig. Al met al een geslaagd rondje toren dus!

16.12.2021

Eén gedachte over “Surprise, surprise…..”

  1. Alsnog hartelijk bedankt voor de leuke kerstverrassing! Ik heb bewondering voor alle moeite die de commissie doet voor de bewoners. Ik wens iedereen alvast een gelukkig en gezond 2022!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.