Van vuilniszak naar overgordijn…..

   

De afgelopen week hebben enkele bewoners met vereende krachten ervoor gezorgd dat we in onze recreatieruimte nu overgordijnen hebben. Daaraan was dringend behoefte, want onze maandelijkse filmavond vormde in de zomer een hele uitdaging. Zie de boel dan maar eens donker te krijgen.

Uiteraard is dat wel geprobeerd, maar de capriolen die Anne van Winkelhof en David Hamilton moesten uithalen om vuilniszakken voor de ramen te hangen en de tijd die het hun kostte, dat werd toch echt een beetje te gek. Ook kwam er af en toe tijdens een filmavond een vuilniszak naar beneden. Dat zorgde dan weer wel voor een ‘special effect’ tijdens de voorstelling, maar was toch niet helemaal de bedoeling.

 

Nu zijn Jan en Ria Saarloos, die onze filmavonden verzorgen, ook niet voor één gat te vangen en in overleg met de bewonerscommissie en met name met commissielid Anne van Winkelhof gingen zij op pad voor een lap stof en alle andere toebehoren. Het een en ander was al snel aangeschaft en vervolgens zette Ria zich achter de naaimachine om er passende gordijnen van te maken.

   

Daarna ging het allemaal snel. Huismeester Sander hielp bij het plaatsen van de rails en Jan, Ria, David en Anne zorgden voor de rest. Met als prachtig resultaat dat onze recreatieruimte nu overgordijnen heeft. Geweldig gedaan allemaal. We zijn er blij mee!

6.7.2024

2 gedachten aan “Van vuilniszak naar overgordijn…..”

  1. Dat was een flink karwei! Dank; ook de bridgers zijn er blij mee. Als er veel zonneschijn is, dan glimmen de kaarten op tafel zo erg, dat het lastig is voor wat ouder wordende ogen, te zien of er schoppen of klaveren gespeeld wordt/ op tafel ligt. De vitrages sluiten was niet voldoende; nu met de overgordijnen waarschijnlijk wel.

    Nu nog een goede verlichting; er is een kleine verbetering aangebracht; maar….. nog niet voldoende; hoop dat dit binnenkort gerealiseerd kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.