Vrijwilligers in het zonnetje

Op donderdag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Dan worden alle vrijwilligers, voor zover zij bekend zijn bij de diverse (gemeentelijke) instellingen, op de een of andere manier in het zonnetje gezet.

In Ommoord werden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een lunch om hen zo te bedanken voor hun inzet het hele jaar door. Via de gemeentelijke organisaties Gro-up en de Stichting Opzoomer Mee ontving ook uw bewonerscommissie een uitnodiging. Pauline, Dyta en Roelien waren aanwezig bij deze lunch, die plaatsvond in de Apollozaal van de Romeynshof.

Er waren heel wat vrijwilligers aanwezig, een zeer gemêleerd gezelschap, en er werd druk van gedachten gewisseld. Helaas was de muziek wat hard; dat maakte het voeren van een gesprek dan weer wat lastiger. Toch mooi om te zien dat er zoveel mensen zijn die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor hun medemens. Zoals een van de medewerkers tijdens haar inleiding opmerkte: vrijwilligers zijn de ‘smeerolie’ van de samenleving. Zonder hun inzet zouden heel veel initiatieven geen doorgang kunnen vinden.

6.12.2023

2 gedachten aan “Vrijwilligers in het zonnetje”

    1. Zonder vrijwilligers veel minder activiteiten in Ommoord
      en ook meer eenzamheid vanwege de sluiting van de Verzorgings huizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.