Webtip: muurbloempjes

Hopelijk kunt u alles goed vinden op onze website. Er staat veel op en het is dan ook niet raar als je een of meer pagina’s over het hoofd ziet.

We hebben gemerkt dat er één groep pagina’s is die tussen wal en schip zou kunnen vallen. Dat betreft een aantal van de pagina’s die u boven in de zogenaamde navigatiebalk ziet staan, en wel de pagina’s Activiteiten tot en met Bewonershulpverlening en de pagina Contact. Deze hebben namelijk allemaal een of meer onderliggende onderwerpen, maar ze hebben óók een eigen ‘pagina’. Klik dus niet alleen op de pagina’s die eronder verschijnen, maar klik ook op het woord Activiteiten of Agenda, of Nieuws, etc.

Dit is bijvoorbeeld een stukje van wat u ziet als u op Agenda klikt:


En zo heeft elk van deze onderwerpen in de navigatiebalk z’n eigen pagina.

Daarnaast hebben een paar van de onderliggende onderwerpen ook zelf weer een onderliggende pagina of pagina’s. Dat kunt u zien aan een klein pijltje. Dat pijltje ziet er zo uit: < en het staat rechts van de desbetreffende onderwerpen. U vindt het pijltje bijvoorbeeld achter Lief & Leed en achter Coronavirus. Wilt u zo’n pagina bekijken, schuif er dan met de cursor naartoe en klik erop.

Vragen?
Heeft u vragen of misschien ideeën of suggesties? Laat het weten aan Roelien.