Weer van start!

Koffie-uurtje 1 februari 2022

Begin februari konden we weer van start, zij het nog met de nodige maatregelen. We trapten af op dinsdag 1 februari met een gezellig koffie-uurtje.

Daarna was het tijd voor de filmavond, verdeeld over 2 data, zodat het aantal aanwezigen niet te groot was. Het was erg gezellig en er werd genoten van het leuke programma dat Jan en Ria Saarloos hadden samengesteld. Wat de meeste aanwezigen misschien niet is opgevallen, was een bijzonder plaatje (2e foto hieronder) dat puur toevallig in het programma opdook. Gezien de afgelopen jaren wel heel toepasselijk!

Op 15 februari rolden de balletjes tijdens de bingo. Onder leiding van Cor Groote deden tien spelers hun best de prijzen binnen te halen. Grote winnaars waren Bianca en Richard (links op de foto hieronder). Zij kwamen opslagruimte te kort!  Als grote finale laste Cor een gratis vijfde rondje in (rondje van de zaak) en meldde Lex dat de 1e prijs alle nog aanwezige troostprijzen omvatte. Bingo!

Op 25 februari vond de eerste – geslaagde – sessie plaats met onze pc-dokter Rien Hess, consultant van SeniorWeb. Zowel Rien als de bewonerscommissie denken dat dit voor herhaling vatbaar is. We richten ons vizier op april voor een vervolg.

Vanaf nu kunnen we weer activiteiten organiseren zonder coronamaatregelen, fijn! We hopen u vaak te zien!!

26 februari 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.