Wijnproeverij een groot succes

Op dinsdagavond 8 november vond in onze recreatieruimte een wijnproeverij plaats. En die was bijzonder geslaagd! Na een korte inleiding door Anne presenteerde Martijn (van de Alexanderhoeve) ons samen met zijn medewerksters Anneke en Miranda een gevarieerde collectie wijnen. Die gingen vergezeld van bijpassende hapjes, dus ook heel wat lekkere kaasjes en vleeswaren passeerden de revue. Met de nodige uitleg erbij van Martijn was het niet alleen genieten, maar ook heel leerzaam. De avond vloog dan ook voorbij.

 

Foto’s boven: alle deelnemers werden verwelkomd met een lekker bubbeltje. Dat zag er – mede door de fraaie fles – extra feestelijk uit. Martijn, Miranda en Anneke hadden er zin in!

Foto’s boven: …..en dat gold ook voor de deelnemers!

Foto’s boven: de proeverij in volle gang.

Het was voor ons de eerste keer dat we zoiets organiseerden in de toren, maar we kunnen nu al zeggen: zeker niet de laatste!

Met dank aan Martijn en zijn dames!

9.11.2022

 

Eén gedachte over “Wijnproeverij een groot succes”

  1. Mooi werk BC, Martijn, Miranda en Anneke. Is het ook mogelijk een bierproefavond te houden? Bij onze buren, de korfbalvereniging WION, gebeurt dit 1x per jaar om te kiezen welk bier in het nieuwe seizoen uit de tap zal komen. Maar het kan bijvoorbeeld ook met de bokbieren…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.