Yvonne en Rob Kouwenberg-Bierling

Binnenkort komen Yvonne en Rob Kouwenberg-Bierling hun intrek nemen op nummer 43 in de Binnenhoftoren. Wij zijn erg blij met hun onderstaand bericht waarin zij zichzelf aan u voorstellen:

Per 16 januari 2024 komen wij als nieuwe bewoners in de BHT wonen.

Wij zijn Yvonne en Rob met onze (lieve) dober Zoë en mocht je ons tegenkomen in de lift of andere ruimtes met haar: wees niet bang, ze doet helemaal niets, ze is heel enthousiast naar andere mensen toe en vecht zelfs niet met andere honden.

De afgelopen 25 jaar hebben we in Capelle aan den IJssel gewoond op 3 verschillende adressen, maar ons laatste adres was te weinig ruimte, zeker met een hond en kozen we om te gaan huren. Na een rondleiding van Pauline te hebben gehad hebben we direct voor onze nieuwe woning gekozen en we zien er erg naar uit om te gaan verhuizen.

We golfen allebei, een sport die je als oudere goed kan doen, want je loopt minstens 10 kilometer en je gebruikt heel wat spiergroepen zodat we hopelijk lang fit kunnen blijven.

We hebben allebei een KPN-verleden waar Yvonne al een paar jaar is gestopt en Rob in een reorganisatie is terechtgekomen en nu een zzp’er is in verduurzaamheidsproducten, o.a. zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast gaat hij volgend jaar met Trevvel kindertjes van en naar school brengen. Naast het golfen volgt Rob zeer direct het Amerikaanse honkbal met zijn favoriete club, Boston Redsox en schaakt ook graag op het internet.

We hebben er zin in om te komen wonen in de BHT en wensen iedereen een gezond nieuwjaar toe.

Groeten Yvonne en Rob (en Zoë)

2.1.2024

Eén gedachte over “Yvonne en Rob Kouwenberg-Bierling”

  1. Wat leuk dat jullie op deze wijze jullie komst aankondigen. Hartelijk welkom. Wij zullen jullie zeker tegenkomen in de Binnenhoftoren. Succes met het verhuizen.

    Tineke/Paul Verhoef nr. 67

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.