Zeer geslaagde proeverij

Woensdagavond 1 november schoven vele wijn- en kaasliefhebbers in onze toren aan in de recreatieruimte in afwachting van wat Martijn, Anneke & Miranda van de Alexanderhoeve voor ons in petto hadden.

Uiteraard begon de avond al wat eerder voor Martijn en zijn medewerksters en voor enkelen van ons. De opstelling werd in gereedheid gebracht: vele flessen, glazen en schalen met hapjes werden rond 18.00 uur binnengerold in kratten en dozen.

Rond half acht trapte Martijn af met een korte introductie. Daarna werden we onafgebroken getrakteerd op een keur aan wijnen – wit, rosé, rood en dessert – met als extra veel interessante achtergrondinformatie over wat ons werd gepresenteerd. Anneke en Miranda trakteerden ons op heerlijke hapjes, met als verrassing toastjes met kaas die waren bereid op de raclette. Iedereen liet het zich goed smaken.

 

Na afloop werd er met een flinke groep nog nagepraat onder het genot van koffie, waar diverse mensen nu toch wel zin in hadden, en een lekker glaasje port, wat ook altijd een goede afsluiter is.

Al met al was het net als vorig jaar een heel gezellige avond. We hebben veel geproefd en ook weer veel geleerd. Laat nu de winteravonden maar komen, wij weten met welk lekkers we die extra gezellig kunnen maken!

Anne/Roelien; 4.11.2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.